Zakelijk rijden

Categorie:

Bij leasen heb jij de touwtjes volledig in handen. Je bepaalt namelijk zelf hoe je de deal vormgeeft. Neem aan het einde van het contract de zakelijke auto over of lease weer een gloednieuwe bak. En doordat je niet aan je spaarrekening komt, houd je altijd een appeltje voor de dorst over. Ontdek jouw droomdeal.

Volle spaarrekening

Leasen zorgt voor zekerheid. Je betaalt een maandbedrag waardoor je jouw spaarrekening niet kaalplukt voor jouw droomauto. Zo houd je een potje over voor onverwachte gebeurtenissen en is het niet zo erg als het een maand minder gaat met de zaak. Bovendien weet je exact hoeveel je per maand kwijt bent en is het bedrag makkelijk budgetteerbaar. Met leasen heb je je geldzaken tiptop op orde.

Zakelijke auto wordt helemaal van jou

Niet geheel onbelangrijk is de vraag of de bedrijfswagen uiteindelijk van jou wordt. Vooral als je gehecht bent geraakt aan jouw vertrouwde vierwieler. Kies voor financial lease en rijd na afloop van het contract weg in jouw eigen bestelbus. Bij operational lease blijft de leasemaatschappij eigenaar, maar kun je de auto eenvoudig omruilen voor een andere gloednieuwe bak.

Onverwacht ziek

Een buikgriepje betekent voor zzp’ers dat de zaken even stilstaan. Zo komt de cashflow soms tot stilstand. Een paar dagen uitzieken doet je bedrijf nog niet de das om, maar wel als die dagen veranderen in maanden. Maak je dan vooral geen zorgen over het leasecontract. Als je de auto niet meer wilt hebben, verkoop je die door en maak je iemand anders de trotse eigenaar. Of je koopt hem af met het bedrag dat je in de tussentijd hebt kunnen sparen.Naast ziekte kan het natuurlijk ook voorkomen dat de zaken minder goed gaan dan verwacht. Ook dan is het mogelijk om de auto door te verkopen.

Leasen voor zzp’ers

Het leasen van een zakelijke auto scheelt niet zoveel met dat van een televisie of wasmachine. Je betaalt een vast maandbedrag en aan het einde van het contract neem je jouw auto vaak gewoon mee naar huis. Ontdek de mogelijkheden van leasen met Hellocars. Wij nemen stap voor stap jouw wensen door en vinden in no time de perfecte auto inclusief de beste deal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *